duminică, 22 ianuarie 2012

Săptămâna vinului - 23 - 29 ianuarie

Începând de luni, 23 ianuarie 2012, Trattoria Rock ‘n Pasta lansează o nouă tradiţie: “SĂPTĂMÂNA VINULUI”. 

Pentru perioada 23 – 29 ianuarie propunem clienţilor noştri să încerce gama deosebită propusă de Cramele Purcari şi Ceptura.

PENTRU A BENEFICIA DE OFERTA SPECIALĂ ÎN SĂPTĂMÂNA 23 – 29 IANUARIE – DISCOUNT 20% - ÎNTREBAŢI CU ÎNCREDERE OSPĂTARII!




PURCARI

CHARDONNAY DE PURCARI – vin de calitate matur alb sec. Obţinut din struguri aleşi de soiul Chardonnay, microzona Purcari. Culoarea galben – pai, buchetul floral cu nuanţe de maturare, gustul plin, cu persistenţă aromatică intensă, îi conferă un rafinament deosebit.
SAUVIGNON DE PURCARI – vin din struguri de calitate matur. Obţinut din struguri aleşi de soiul Sauvignon Blanc. Culoarea galben – verzuie, buchetul floral cu nuanţe uşoare de coacăză neagră, gustul echilibrat, armonios, cu persistenţă aromatică intensă îi conferă o savoare deosebită.
ROSE DE PURCARI – vin de calitate selectat roz sec. Obţinut din struguri aleşi de soiul Cabernet Sauvignon, Merlot şi Rara Neagră, recoltaţi din microzona Purcari la maturitatea deplină. Culoarea roză festivă, aroma proaspătă cu note de fructe exotice, gustul perfect echilibrat trece într-un post gust plăcut, de lungă durată.
PINOT NOIR DE PURCARI – vin cu indicaţie geografică Purcari roşu sec. Obţinut din struguri aleşi de soiul Pinot Noir, microzona Purcari, ideală prin condiţiile climaterice pentru fabricarea vinurilor roşii, este maturat în baricuri franceze minim 12 luni. Se remarcă prin culoarea rubinie, buchet de soi cu nuanţe fine de maturare şi gust plin, echilibrat, persistent.
CABERNET SAUVIGNON - vin cu indicaţie geografică Purcari roşu sec. Obţinut din struguri aleşi de soiul Cabernet Sauvignon, microzona Purcari, ideală prin condiţiile climaterice pentru fabricarea vinurilor roşii, este maturat în baricuri franceze minim 12 luni. Se remarcă prin culoarea rubinie, buchet fin cu nuanţe fine de maturare şi safian. Gustul plin, catifelat, persistent.

CEPTURA

FETEASCĂ ALBĂ – Vin alb sec, obţinut din struguri aleşi de soiul Fetească Albă. Se remarcă prin culoarea galben-verzuie, aciditatea moderată, gustul echilibrat şi parfumul caracteristic plantaţiilor de viţă în plină floare. Este maturat în baricuri de stejar de provenienţă franceză.
FETEASCĂ NEAGRĂ – vin sec de culoare roşu-rubiniu, cu buchet fructuos, gust echilibrat, armonios. Maturat în baricuri de stejar de provenienţă franceză. Este rotund şi catifelat.

www.crama-ceptura.eu
http://www.purcari.info/rom/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu