luni, 9 ianuarie 2012

Despre băuturi

 De ce să veniţi la Rock 'n Pasta? (II)

Astăzi, despre băuturi!

Aţi dori mai întâi ceva de la bar?”  - întrebarea clasică pe care o auziţi când mergeţi la restaurant :)

Dacă optaţi pentru băuturi non-alcoolice, puteţi alege fresh de portocale sau grapefruit, o limonadă sau un suc dintr-o gamă clasică, sau puteţi să vă aventuraţi în experienţa unui cocktail deosebit.  Ce se întâmplă dacă amesteci lime, zahăr brun, fulgi de gheaţă, sirop fructul pasiunii şi suc de afine?  Se întâmplă Cocktail Trattoria! Dar dacă amesteci suc de portocale, suc de piersici, Curaçao şi grenadine? Se întâmplă Rainbow  şi arată aşa:



În privinţa băuturilor alcoolice, gama este extrem de variată: multe sortimente de bere, whiskey, rom, cognac, vodka, gin, vermut, bitter, şampanie şi spumante. 

Vinul deţine un loc important pentru că, nu-i aşa, in vino veritas… A propos, ştiaţi că atunci când vinul şi mâncarea sunt consumate împreună, se produce o sinergie sau un al treilea gust, care nu poate fi simţit dacă mâncarea şi băutura sunt consumate separat? Ne mândrim cu un vin al casei marca Vinul Cavalerului , furnizat de partenerii noştri de nădeje, Cramele S.E.R.V.E., pe care vă invităm să îl încercaţi.

După o masă delicioasă, puteţi alege din multitudinea de  tipuri de cafea şi specialităţi de cafea…

Şi au mai rămas cocktail-urile... Ei bine, cocktail-urile de la Rock 'n Pasta sunt atât de speciale, încât le vom acorda un capitol separat, în care vom afla tot ce este de aflat direct de la barmanii Rock ‘n Pasta, Gabi şi Claudiu. 

O notă de final: Rock 'n Pasta încurajează consumul responsabil de alcool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu