miercuri, 1 februarie 2012

4, 11, 14, 25 - evenimentele lunii februarie la Rock 'n Pasta

Vom dedica această postare să vă povestim despre planurile noastre pentru luna februarie, care se anunță plină de evenimente.

Începem în 4 februarie, cu o degustare de vinuri însoțită de un spectacol inedit de magie - IN VINO MAGICUS. Vinurile aparțin Domeniilor Sâmburești, un vin care "nu și-a pierdut niciodată rădăcinile nobile, și asta numai datorită oamenilor care l-au iubit și respectat". Artistul Iluzionist, Magicianul, Mentalistul și Prestidigitatorul Robertino va face imposibilul să devină realitate, într-un show de zile mari!
Detalii aici.


Continuăm în 11 februarie, cu un Rockin' Valentine's party. Organizat împreună cu partenerii noștri de la Santal (care au niște cocktailuri speciale pentru această ocazie, din seria Redy 4 Party), cheful va fi unul pe cinste, fără manele, fără inimioare roz, ci cu muzică bună, distracție și concursuri cu premii speciale (ședință foto cu un fotograf profesionist, vinuri și cocktailurile serii).
Detalii aici.


14 februarie va fi ziua în care perechile de îndrăgostiți pot veni să petreacă seara de Sfântul Valentin într-o atmosferă cu totul și cu totul specială. Vă vom ține la curent cu oferta specială Rock 'n Pasta pentru această seară pe Facebook și pe blogul nostru.



Luna se va încheia cu o petrecere de Dragobete, un chef care va avea loc în 25 februarie. Va fi un chef cu muzică rock românească și cu surprize de pe vremea bunicilor :) Vă vom ține la curent pe Facebook și pe blogul nostru.

 Vă așteptăm!

Rezervări: 0726 209 540

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu