luni, 13 februarie 2012

Câștigătorii CINEI ROMANTICE la Rock 'n Pasta

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm câștigătorii concursului nostru, în care marele premiu constă într-o cină romantică, într-o atmosferă deosebită la Rock 'n Pasta.

Cele mai multe like-uri (35) au fost strânse de Simona și Alex, câstigătorii noștri pentru ziua de Sfântul Valentin! FELICITĂRI!

 
"14 cuvinte nu sunt de ajuns pentru a descrie dragostea noastra. Doar nimeni nu a descoperit cat de vast este Universul, nu? Te iubesc :*" 
Mulțumim tuturor participanților care au înscris fotografii în concurs, și le reamintim că beneficiază de un discount de 25% din meniul special Sfântul Valentin la Rock 'n Pasta. Vi-i prezentăm mai jos, în ordinea înscrierii lor în concurs:
 
"Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc." (Gabriela și Florin)


 
"Noaptea-ncet, ticnit se lasă 
Poezie, sau destin 
Luna urcă, somnoroasă, 
Vino, vin!
Este linişte, răcoare,
Codrul e de farmec plin
Ah, ce clară noapte-albastră,
Poezie, sau destin." 
(din "Noapte de vara", de George Bacovia) :P (Gabriela și Khris)


 
Ceea ce ne-a implinit noua iubirea si viata si ceea ce ne-a apropiat sau unit mai mult decat acea "macaroana" din sarutul dintre " Doamna si Vagabondul", asa cum ati incercat sa metaforizati voi petrecerea din seara dragostei, se numeste Maria. 
Ne vedeti pe toti in fotografia atasata si speram sa ne votati. Iubiti-va mult! (Nicoleta și Daniel)

Vă așteptăm să confirmați rezervarea pentru seara de 14 februarie, ora 18.00, sunând la 0726 209 540.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu